openSuSE
Username:
Password:
Linki sponsorowane: | inwestycje | erasmus in warsaw
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Brak Wifi  (Przeczytany 3007 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
krystiansz23
*
Offline Offline

Wiadomości: 1


« : Listopad 08, 2012, 19:49:17 »

Po zainstalowaniu OpenSuse moje wifi jakby padło, wcześniej miałe ubuntu 10.04 i tam śmigało ładnie, po podłączeniu kabla internet działa.  Przez YaST dowiedziałem się że moja karta sieciowa: BCM4311 802.11 b/g WLAN jest nieskonfigurowana. Próbowałem już wielu środków;/
 iwconfing:


wlan0     IEEE 802.11bg  ESSID:off/any 
          Mode:Managed  Access Point: Not-Associated   Tx-Power=off   
          Retry  long limit:7   RTS thr:off   Fragment thr:off
          Encryption key:off
          Power Management:on
         
lo        no wireless extensions.

eth0      no wireless extensions.
Zapisane
JurekB
*
Offline Offline

Wiadomości: 1


« Odpowiedz #1 : Marzec 01, 2015, 13:55:26 »

Rozwiązałeś problem?





Zapisane
macios
*
Offline Offline

Wiadomości: 3



« Odpowiedz #2 : Marzec 20, 2015, 16:57:58 »

Mam podobny problem - czy udało ci się go rozwiązać?

_________________________
program cad (https://www.cad.sklep.pl/)
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2015, 20:19:09 wysłane przez macios » Zapisane
tomagon
*
Offline Offline

Wiadomości: 12


« Odpowiedz #3 : Czerwiec 04, 2015, 09:02:01 »

Napisz jak ustawiałeś WI FI. Podaj więcej szczegółów. Co?
Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do:  

erasmus - serwis komputerowy lubin - projektowanie stron lubin - cuprum lubin - projektowanie stron - zaproszenia lockerz - notatki studenckie
Template modified by designworld.pl